Vejle Isenkram og Nørreport Isenkram er to etablerede fysiske butikker, som er en del af Din Isenkræmmer kæden, bestående af butikker, der forsøger at være markante i deres eget lokalområde. Joachim Brinck som er indehaver har været over 35 år i branchen og har derfor et meget stort kendskab til branchen og de produkter butikken sælger. Han er en mester i gode indkøb, som kommer kunderne til gode.

Butikkerne ligger fysisk i hhv. Vejle og Holstebro midtby. Vores ønske er at levere gode og prisbillige produkter med landets bedste service.

Vi sætter god service rigtig højt. Hvis der er et produkt du simpelthen ikke kan opdrive, så hjælper vi gerne.

Aktuelle tilbudsaviser

Lækkert køkkenudstyr

Vi har et bredt udvalg af lækkert køkkenudstyr. Find dine gryder og  køkkenmaskiner hos os. Vi har altid de bedste priser på markedet. Udvalget spænder fra discount mærker som Day og Conzept til de mere eksklusive mærker som Eva Trio, Jamie Oliver, Tefal og WMF.

Gaveartikler

Find din værtindegave eller lad dig inspirere blandt vort store udvalg af pynteting, vaser, søde figurer og meget andet. Vi har et stort udvalg fra mærker som Georg Jensen, Lyngby, Bitz, Gunnar Flørning, Kay Bojesen samt mange flere.

Personling pleje

Det store udvalg af elektrisk grej til pleje af kroppen spænder over alt fra den gode ladyshaver, glattejernet, skægtrimmeren, badevægten og den dejlige varmepude til de kolde aftener. Vi har de gode eltandbørster fra Oral-B, de bedste barbermaskiner fra Braun og meget meget mere. 

Produktspot

OBH air fryer - En sikker vinder